子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上

子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上

2555円

子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上

子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上:テクノロジーを全国で簡単に利用できるようにするという私たちの取り組みにおいて、 セール商品,1着でも送料無料,完売子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上
a
Kasa Fiskale
Programe Fiskale Software

Programe Fiskale Software për nevojat e cdo biznesi. Menaxhim i plotë i operacioneve tuaja nga cdo pajisje kompjuterike që përdorini.

Dy zgjidhje moderne software çertifikuar nga DPT / AKSHI për Sistemin e Ri te Fiskalizimit. Ju mundësojnë Fiskalizimin & Faturë Elektronike në kohë reale, Shitje & Blerje, Menaxhim të plotë të Biznesit, Historik të Detajuar, Raporte Online & Automatike, Suport të Dedikuar

about4
IVA Elektronik

IVA Elektronik nisi aktivitetin e saj në Tiranë në vitin 1996 pasi 3 inxhiniere elektronikë, të apasionuar pas profesionit të tyre, u mblodhen për të krijuar zgjidhje komunikimi dhe servis inxhinierik profesional për tregun e Shqipërisë.

Departamentet Tona
 • Produkte Hardware
 • Kërkim/Zhvillim Programe Software
 • Shitje & Marketing
 • Support/Mirëmbajtje/Servis
 • Magazinë & Logjistikë
 • Financë/Kontabilitet

KONTAKT

2


サイズ
110 120 130 140 150 160
サイズについての説明
110 年齢3-5歳 体重15-20KG 身長100-110cmに適応120 年齢6-7歳 体重20-25KG 身長110-120cmに適応130 年齢8-9歳 体重25-30KG 身長120-130cmに適応140 年齢10-11歳 体重30-36KG 身長130-140cmに適応150 年齢11-12歳 体重36-43KG 身長140-150cmに適応160 年齢12-13歳 体重43-50KG 身長150-160cmに適応
素材
綿
写真色
備考
サイズ詳細等の測り方はスタッフ間で統一、徹底はしておりますが、実寸は商品によって若干の誤差(1cm~3cm )がある場合がございますので、予めご了承ください。
商品の色は、撮影時の光や、お客様のモニターの色具合などにより、実際の商品と異なる場合がございます。あらかじめ、ご了承ください。
製品によっては、生地の特性上、洗濯時に縮む場合がございますので洗濯時はご注意下さいませ。
色味の強い製品によっては他の衣類などに色移りする場合もございますので、速やかに(脱水、乾燥等)するようにお願いいたします。
生地によっては摩擦や汗、雨などで濡れた時は、他の製品に移染する恐れがございますので、着用の際はご注意下さい。
生地の特性上、やや匂いが強く感じられるものもございます。数日のご使用や陰干しなどで気になる匂いはほとんど感じられなくなります。


Karriera

Nëse jeni të apasionuar rreth teknologjisë, nëse ideja per të punuar me klientë nga e gjithë Shqipëria ju intrigon, nëse doni të jeni pjesë e një familje profesionishtësh ateherë bashkohuni me stafin tonë.

Pozicione Pune Vakante
1
Zyra Qëndrore

Suport profesional për të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga IVA Elektronik. Ju mund të zgjidhni një nga mënyrat e kontaktit dhe ne do t’ju vijmë në ndihmë me problematikat që keni.

Rr. “Barrikadave”, Kulla 8, Kati I, Tiranë, Shqipëri

Kontakto

+355 (4) 2220356

asistence

Produktet Tona

kasa-fiskale
Kasa Fiskale
programe
Programe Fiskale Software
pos
POS Systems
camera
Sisteme Survejimi

Njoftime

qode-eliptic-slider

25 Vjet në Treg

IVA Elektronik nisi aktivitetin e saj në Tiranë në vitin 1996 pasi 3 inxhinierë elektronikë, të apasionuar pas profesionit të tyre, u mblodhën për të krijuar zgjidhje komunikimi dhe servis inxhinierik profesional për tregun e Shqipërisë.

qode-eliptic-slider

MISIONI

Ky pasion u zhvillua në një sipërmarrje të suksesshme që pas 25 vjetëve në treg punëson profesionistë të kualifikuar, mbulon të gjithë territorin Shqiptar dhe ka ekskluzivitetin e disa kompanive prestigjoze ndërkombetare.

qode-eliptic-slider

VIZIONI

IVA Elektronik ka busull kryersore të operacioneve të saj njohjen e “jashtëzakonshme” në fushën e elektronikës dhe zgjidhjeve teknike dhe software. Objektivi kryesor në vazhdim është të mbajë pozicionin e liderit të fushës ku operon në tregun vendas.

Burimet Njerëzore luajnë një rol të rëndesishëm në funksionimin dhe zhvillimin e Kompanisë.

Veprimtaria jonë bazohet në:

Rekrutimi i një stafi sa më profesional, ambicioz dhe të kualifikuar

Trajnimi i vazhdueshëm i stafit për rritje profesionale, performancë dhe kërkim/zhvillim

Motivimi i punonjësve për rritje të efikasitetit në punë dhe arritje të objektivave individuale profesionale

Njihuni me klientët tanë që na besojnë prej 25 vitesh

Pozicione Vakante

Programe Fiskale Software

Restobar
Programet fiskale software janë të përshtatura për të gjitha pajisjet elektronike që keni në përdorim. IVAPOS & RESTOBAR+ Programe Fiskale të Çertifikuara për Sistemin e Ri të Fiskalizimit
IVAPOS

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

RESTOBAR+

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

SAD

SAD është një sistem informatik për të ndihmuar kompanitë e distribucionit të nivelit të mesem dhe të lartë të kryejnë në menyrë sa më efeketive aktivitetin e tyre të distribucionit.

Dent+

子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上

EJ2Xel

EJ2Xel është një program aplikativ që mundëson leximin e memorjes të kasave fiskale dhe raportimin e gjithë shitjeve të lexuara nga kasa në Excel. Informacioni përmban detaje mbi cdo faturë, datën dhe numrin e saj dhe gjithë artikujt me sasi të shitur gjatë periudhes. Programi është mjaft i thjeshtë në përdorim dhe shumë i rëndesishëm për nxjerrjen e bilancit në fund të muajit ose vitit për gjithë aktivititetin e kasës.

Kasa Fiskale

MP-55B

MP-55L

DP-25

WP-25

WP-50

Mesoni më shumë rreth IVA Elektronik

子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上

子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上:テクノロジーを全国で簡単に利用できるようにするという私たちの取り組みにおいて、 セール商品,1着でも送料無料,完売子供 ワンピース 女の子 ロング丈 ハイカラー チェック柄 綿服 冬 子供 ワンピース 綿服 冬 保温 女の子 ワンピース キッズ服 子供服 こどもドレス 長袖 帽子付き ロング丈 ハイカラー チェック柄 ルーズ コットン かわいい 韓国風 通学 8歳以上