ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い

ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い

8960円

ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い

ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い:テクノロジーを全国で簡単に利用できるようにするという私たちの取り組みにおいて、 ディスカウント,希少,正規店ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い
a
Kasa Fiskale

ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い

Dy zgjidhje moderne software çertifikuar nga DPT / AKSHI për Sistemin e Ri te Fiskalizimit. Ju mundësojnë Fiskalizimin & Faturë Elektronike në kohë reale, Shitje & Blerje, Menaxhim të plotë të Biznesit, Historik të Detajuar, Raporte Online & Automatike, Suport të Dedikuar

about4
IVA Elektronik

ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い

Departamentet Tona
 • Produkte Hardware
 • Kërkim/Zhvillim Programe Software
 • Shitje & Marketing
 • Support/Mirëmbajtje/Servis
 • Magazinë & Logjistikë
 • Financë/Kontabilitet

KONTAKT

2
Karriera

Nëse jeni të apasionuar rreth teknologjisë, nëse ideja per të punuar me klientë nga e gjithë Shqipëria ju intrigon, nëse doni të jeni pjesë e një familje profesionishtësh ateherë bashkohuni me stafin tonë.

お得なセット品!

1個 単品メーカー希望小売価格4,980円
送料無料4,980(1個あたり4,980円)
3個セット
【人気】
メーカー希望小売価格12,800円
送料無料12,800(1個あたり4,267円)
6個セットメーカー希望小売価格23,800円
送料無料23,800(1個あたり3,967円)
12個セットメーカー希望小売価格43,800円
送料無料43,800(1個あたり3,650円)
24個セット
【当店最安値】
メーカー希望小売価格83,800円
送料無料83,800(1個あたり3,492円)


定期購入(@4,480円~) >


ヘルスケア商品一覧 >


メーカー希望小売価格はメーカーサイトに基づいて掲載しています
Pozicione Pune Vakante
1
Zyra Qëndrore

Suport profesional për të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga IVA Elektronik. Ju mund të zgjidhni një nga mënyrat e kontaktit dhe ne do t’ju vijmë në ndihmë me problematikat që keni.

Rr. “Barrikadave”, Kulla 8, Kati I, Tiranë, Shqipëri

Kontakto

+355 (4) 2220356

asistence

Produktet Tona

kasa-fiskale
Kasa Fiskale
programe
Programe Fiskale Software
pos
POS Systems
camera
Sisteme Survejimi

Njoftime

qode-eliptic-slider

25 Vjet në Treg

IVA Elektronik nisi aktivitetin e saj në Tiranë në vitin 1996 pasi 3 inxhinierë elektronikë, të apasionuar pas profesionit të tyre, u mblodhën për të krijuar zgjidhje komunikimi dhe servis inxhinierik profesional për tregun e Shqipërisë.

qode-eliptic-slider

MISIONI

Ky pasion u zhvillua në një sipërmarrje të suksesshme që pas 25 vjetëve në treg punëson profesionistë të kualifikuar, mbulon të gjithë territorin Shqiptar dhe ka ekskluzivitetin e disa kompanive prestigjoze ndërkombetare.

qode-eliptic-slider

VIZIONI

IVA Elektronik ka busull kryersore të operacioneve të saj njohjen e “jashtëzakonshme” në fushën e elektronikës dhe zgjidhjeve teknike dhe software. Objektivi kryesor në vazhdim është të mbajë pozicionin e liderit të fushës ku operon në tregun vendas.

Burimet Njerëzore luajnë një rol të rëndesishëm në funksionimin dhe zhvillimin e Kompanisë.

Veprimtaria jonë bazohet në:

Rekrutimi i një stafi sa më profesional, ambicioz dhe të kualifikuar

Trajnimi i vazhdueshëm i stafit për rritje profesionale, performancë dhe kërkim/zhvillim

Motivimi i punonjësve për rritje të efikasitetit në punë dhe arritje të objektivave individuale profesionale

Njihuni me klientët tanë që na besojnë prej 25 vitesh

Pozicione Vakante

Programe Fiskale Software

Restobar
Programet fiskale software janë të përshtatura për të gjitha pajisjet elektronike që keni në përdorim. IVAPOS & RESTOBAR+ Programe Fiskale të Çertifikuara për Sistemin e Ri të Fiskalizimit
IVAPOS

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

Ofrohet në tre versione: Starter, Advanced, Pro:

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

RESTOBAR+

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

Ofrohet në tre versione: Starter, Advanced, Pro:

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

SAD

SAD është një sistem informatik për të ndihmuar kompanitë e distribucionit të nivelit të mesem dhe të lartë të kryejnë në menyrë sa më efeketive aktivitetin e tyre të distribucionit.

Dent+

Dent+ është një paketë e plotë profesionale që ndihmon në manaxhimin e klinikave dentare. Funksionalitetet e tij janë të thjeshta, të kuptueshme dhe intuitive. Ndërfaqja e Dent+ është ndërtuar e qëndrueshme , kjo i lejon përdoruesit një akses të menjehershëm në të gjitha funksionet më të përdorshme të sistemit, si: konsultim në kohë reale të gjithë pacienteve që janë në listë pritje ose klinike, listën e takimeve, akses i menjehershëm në imazhet e pacientit, historikun mjekësor, alarmet, punimet dhe llogarinë e pacientit, dentogramë, etj…

EJ2Xel

EJ2Xel është një program aplikativ që mundëson leximin e memorjes të kasave fiskale dhe raportimin e gjithë shitjeve të lexuara nga kasa në Excel. Informacioni përmban detaje mbi cdo faturë, datën dhe numrin e saj dhe gjithë artikujt me sasi të shitur gjatë periudhes. Programi është mjaft i thjeshtë në përdorim dhe shumë i rëndesishëm për nxjerrjen e bilancit në fund të muajit ose vitit për gjithë aktivititetin e kasës.

Kasa Fiskale

MP-55B

MP-55L

DP-25

WP-25

WP-50

Mesoni më shumë rreth IVA Elektronik

ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い

ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い:テクノロジーを全国で簡単に利用できるようにするという私たちの取り組みにおいて、 ディスカウント,希少,正規店ノコギリヤシ ミレット 日高根昆布 L-アルギニン Lアルギニン L-リジン Lリジン 大豆 胚芽 ミレット 根こんぶ こんぶ イソフラボン ノコギリヤシ&フィーバーフューエキス 60球×3個セット 約90日分 送料無料 宅配便 | ノコギリヤシ フィーバーフュー ケラチン ミレットエキス 大豆イソフラボン 亜鉛 アルギニン リジン ビタミンE 海藻 aga 髪 サプリ サプリメント 粒 男性 女性 ノコギリやし まとめ買い